Tapahtumat

Jäsentapahtumat

Yhteistyö kerhojen kesken

Sampo-ryhmittymään kuuluneiden yhtiöiden eläkekerhojen kesken on sovittu, että jonkin kerhon jäsen voi osallistua toisen kerhon tilaisuuksiin kuten seuralainen. Valikon kohdasta ”Yhteistyökerhot” pääset muiden kerhojen sivustoille.

Yhteistyöstä on sovittu myös PSP-Senioreiden (ent. Sampo Pankin Turun Seniorit) kanssa. Puheenjohtaja ja meidän yhteyshenkilömme on Hilkka-Liisa Sillanpää, puh 044 333 7789. 

Ilmoittautumisajan jälkeiset peruutukset

Käytännön syistä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutettuja lippuja ei makseta takaisin. Osallistumisensa peruuttavan tulee itse hankkia tilalleen toinen henkilö, joka tässä tapauksessa voi olla myös kerhon ulkopuolinen. Mikäli hallituksella on tiedossa varalla olevia kerhon jäseniä, annamme peruuttaneelle heidän yhteystietonsa.

Tapahtumat kevätkaudelle 2021

TapahtumaPäivä ja aikaIlmoittautumisaikaKenelle

Voimassaolevien Korona/Covid-19-pandemiarajoitusten vuoksi
eläkekerho ei järjestä toimintaa tammi-, helmi- eikä maaliskuussa 2021.

Toivomme, että rajoitukset sekä Suomessakin alkava rokotuskampanja tehoavat ja pääsemme palaamaan lähemmäksi normaalia toimintaa kevään aikana. Eläkekerhon hallitus kokoontuu maaliskuussa 2021 suunnitellakseen loppukevään ja kesän ohjelman.
– Tavoitteemme on pitää vuosikokous keskiviikkona 21.4.2020.

Jäsenkirje 2021.1  kokonaisuudessaan löytyy tästä >>

Eläkekerhon jäsenmaksu

Jos olet maksanut vuoden 2020 jäsenmaksun, vuosikokouksen 21.10.2020 päätöksen mukaisesti, sinun ei tarvitse maksaa vuoden 2021 jäsenmaksua.

Uudet jäsenet ja vanhat huonomuistiset voivat maksaa vuoden 2021 jäsenmaksun 10 euroa.  
Sammon Turun Eläkekerhon pankkitilille: FI09 2049 1800 0431 99
Merkitse maksun viestikenttään kenen/keiden jäsenmaksun/maksut suoritat.

Tästä löytyy pdf tilisiirtolomake   ja sama kuvana:

Huomio !

Jäsenkirjeet, muut tiedotteet ja jäsenmaksuasiat hoidetaan jatkossa vain sähköpostitse. Te, joilla ei ole mahdollisuutta ottaa tietoja vastaan sähköisesti, vahvistakaa osoitetietonne jäsensihteeri Jorma Väistölle puh. 044 518 7286, sähköposti jorma.jvaisto gmail.com (lisää @ väliin).

Vuoden 2020 jäsenkirjeet lähetettiin vain niille jäsenille, jotka olivat maksaneet jäsenmaksunsa kahdelta viimeiseltä vuodelta  (2018 ja 2019). 

Kerro meille retkikohde ja/tai esitelmän aihe. Ole yhteydessä hallituksen jäseniin.

Pidäthän jäsentietosi ajan tasalla ilmoittamalla osoite- ja muut muutokset, kuten sähköpostin muutos, sähköpostiimme turku sammonelakekerho.net (lisää @ väliin) tai jollekin hallituksen jäsenistä.